Krediet oversluiten

Wilt u uw krediet oversluiten? Wij kunnen u helpen.

  • Posted on
  • Posted in I-Finance

Heeft u een krediet bij ons lopen, maar wilt u krediet oversluiten? De kans dat u voor een lager rentepercentage het krediet kunt oversluiten is groot. Hier hebben wij dan ook begrip voor, en wij kunnen u hier zelfs mee helpen.

Waarom krediet oversluiten?

Het kan zijn dat u hetzelfde krediet voordeliger kunt lenen bij een andere kredietverstrekker. Of, wanneer u verschillende leningen heeft afgesloten bij verschillende kredietaanbieders, u kunt ervoor kiezen om meerdere leningen over te sluiten en op één plek een hoger krediet te lenen.

Dan sluit u één nieuwe lening af voor een bedrag waarmee u alle bestaande leningen kunt aflossen. U heeft dan geen meerdere leningen meer lopen bij verschillende kredietaanbieders. Hierdoor profiteert u, in de meeste gevallen, van een lagere rente.

Een lening oversluiten bij I-Finance

Wij streven ernaar om u, als onze klant, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij verstrekken dan ook uitsluitend kredieten welke in uw financiële situatie passen en daarmee dus ook verantwoord zijn.

Het kan zijn dat wij niet langer de beste match voor u zijn, omdat u bijvoorbeeld een hoger bedrag wilt lenen en/of meerdere kredieten wilt samenvoegen. Uw financiële situatie kan natuurlijk veranderen, zo kan het zijn dat u uw woning verder wilt verbouwen.  Of u wilt investeren in uzelf en heeft besloten een nieuwe studie te starten waarvoor u boeken en/of een nieuwe computer nodig heeft.

Uw krediet oversluiten is uiteraard geen probleem. Wij kijken dan ook graag met u mee naar de meest gunstige en verantwoorde financiering, ook als dit een financiering is bij een andere kredietverstrekker.

Wij kunnen voor u het te oversluiten krediet bemiddelen, wij vergelijken dan verschillende aanbieders en wij adviseren u de voordeligste, maar ook de meest verantwoorde mogelijkheid.

Uw persoonlijke lening oversluiten

In principe kan u iedere lening oversluiten, dus zowel een persoonlijke lening als doorlopend krediet. Een persoonlijke lening kan u niet altijd boetevrij aflossen, maar bij I-Finance kunt u dit wel. Wilt u doorlopen krediet oversluiten naar een persoonlijke lening? Ook dat doen wij graag voor u. 

5 Tips voor het oversluiten van uw krediet

Met deze 5 tips bent u goed voorbereid op het oversluiten van een lening. 

Zoek voordat u een lening gaat oversluiten goed uit of dit daadwerkelijk een voordeligere optie voor u is. Hoeveel u moet betalen als u een lening gaat oversluiten, hangt af van de lening(en) die u heeft en de bijbehorende voorwaarden.

Ook vragen  sommige kredietverstrekkers afsluit-, oversluit- en/of aflossingskosten of zou u zelfs een boete moeten betalen als u uw lening wilt oversluiten. Bij I-Finance kunt u boetevrij vervroegd aflossen.  

Heeft u meerdere kleine leningen bij verschillende kredietaanbieders? Dan kunt u waarschijnlijk geld besparen door deze kleine leningen samen te voegen. Het kan namelijk voordeliger zijn om één grote lening af te sluiten. Bovendien is het voor uzelf overzichtelijker.

Bij veel kredietaanbieders is een korte looptijd voordeliger dan een lange looptijd. U betaalt dan over een minder lange periode rente. Bij een langere lening bent u voordeliger uit maar betaalt u meer, waardoor u alsnog duurder uit bent.

Als u een lening wilt oversluiten omdat u bij een andere kredietverstrekker voordeliger uit bent is de kans groter dat uw aanvraag wordt geaccepteerd wanneer u hetzelfde bedrag leent. Het originele bedrag is namelijk al gebaseerd op uw kredietwaardigheid. Wel kan uw kredietwaardigheid in de loop van tijd veranderen.

Door tussentijds uw lening af te lossen, bespaart u geld. U bent niet alleen eerder van uw lening af, maar u betaalt ook minder rente over het geleende bedrag. Bij I-Finance kunt u boetevrij vervroegd aflossen, dit kan niet bij iedere kredietverstrekker.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met onze helpdesk, u kunt ons een e-mail versturen naar info@i-finance.nl of telefonisch contact opnemen via 070 – 452 54 70.

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s