Uw nieuwe telefoon in termijnen betalen

Heeft u een nieuwe telefoon nodig voor uw werk? Of is uw huidige toestel aan vervanging toe? U kunt bij ons terecht wanneer u een telefoon wilt kopen op afbetaling. Vooruitlopend op de te verwachten veranderingen in de wetgeving, bieden wij een uniek financieringsproduct aan binnen de markt van mobiele telefonie.

Verantwoord gespreid betalen

Momenteel worden er veel telefoons op afbetaling verkocht samen met een abonnement. De totale kosten van de lening voor het toestel zijn daardoor soms niet transparant en onduidelijk voor de klant. Door het toestel los te kopen en vervolgens via I-Finance in termijnen te betalen, weet u precies waarvoor u betaalt en bent u veelal voordeliger uit. Bovendien heeft u een volledige vrije keus om te bepalen met welke provider u wilt bellen, zodat u het abonnement of prepaid product krijgt dat het beste bij u past. Zo kunt u op een verantwoorde manier uw telefoon in termijnen betalen. 

Partners voor Mobiele Telefonie

In onderstaand overzicht vindt u enkele partners waarbij u een toestel kunt aanschaffen en in termijnen kunt betalen via I-Finance. De onderstaande partners zijn door ons beoordeeld als betrouwbaar en helpen u graag bij het vinden van een nieuwe telefoon.

Wilt u partner worden?

Wilt u partner van I-Finance worden voor mobiele telefonie? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Actueel

Categorieën

Pagina’s