I-Finance gelooft in mogelijkheden voor iedereen

Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden. Mogelijkheden kunnen zijn belemmerd door bepaalde keuzes. Sommige keuzes kunnen een grote financiële impact hebben en daar zult u naar moeten handelen. I-Finance zorgt ervoor dat eventuele financiële belemmeringen u niet weerhouden van uw vooruitgangWij verstrekken alleen kredieten indien dit binnen uw budget past. I-Finance gelooft in verantwoorde keuzes, verantwoord lenen en wij dragen zorg om u te helpen bij het maken van verstandige financiële beslissingen. 

I-Finance helpt u door de investeringen in uzelf te financieren, denk bijvoorbeeld aan een lening voor uw studie of een verbouwing. Let hierbij op dat u niet meer en niet langer leent dan nodig, zo kunt u besparen in de uiteindelijke kosten en voorkomt u overkreditering. Wij geloven dat lenen met het juiste doel en instelling, verantwoord is en uiteindelijk uw vooruitgang kan versnellen.

Wat maakt ons verantwoord...

De Organisatie

I-Finance.nl B.V. is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die in 2009 is opgericht om financieringen te verstrekken aan consumenten. Wij zijn gevestigd in Den Haag en geregistreerd bij de KvK onder nummer 27377377.

I-Finance heeft een vergunning voor het verstrekken van consumptief krediet en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is ingeschreven onder registratienummer: 12039912.

Postadres: Postbus 1079, 2266 AB Leidschendam

Producten en Partners

U kunt bij een aantal winkels producten op afbetaling kopen via I-Finance. Ook hebben wij samenwerkingen met bemiddelaars, welke u wellicht naar ons hebben verwezen.
> Lees meer

MyCreditscore

MyCreditscore is een online acceptatie procedure waarbij u volledig online een persoonlijke lening kunt aanvragen en direct inzicht krijgt in uw mogelijkheden door middel van een kredietrapport.
> lees meer

Onze Zorgplicht

I-Finance heeft een kredietbeleid dat in grote lijnen inhoudt dat wij uitsluitend verantwoord geld uitlenen. Wij volgen hierbij onder andere de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Banken.
> lees meer

Actueel

Categorieën

Pagina’s