Wij zijn onderweg om het verantwoorde huishoudboekje voor iedere Nederlander te worden. Door middel van mensen bewuster te maken van hun kosten, uitgaven en kredietwaardigheid. Jij zorgt hierin samen met jouw collega’s voor het optimaal verwerken van kredietaanvragen.

I-Finance gelooft in verantwoorde verplichtingen aangaan. Lenen doen we tenslotte allemaal, maar bij I-Finance doe je het verstandig. Jij hebt als voornaamste taak mensen te ondersteunen van het maken van verantwoorde beslissingen, hierbij is het verantwoord verstrekken van kredieten van belang voor zowel de klant als onze organisatie. I-Finance gelooft in mogelijkheden voor iedereen en in het maken van verstandige financiële beslissingen. Deze waarde zal jij waarborgen als kredietacceptant.

Wie ben jij?

Jezelf. Echt, waar! Dat vinden we toch het belangrijkste. Wij zijn een team met allerlei achtergronden en dat jij jezelf kan zijn maakt ons trots.
Je doet wat je zegt en zegt wat je doet, je bent er niet vies van om een extra meter af te leggen.
Je hebt oog voor wat je achter de komma doet. Maar je kunt je ook goed inleven in een ander.
Ook ben je niet bang voor verantwoordelijken en om zelfstandig te werken in een klein en snelgroeiend bedrijf.

Jouw werk

Past de afbetaling van het krediet binnen het budget van de klant? Heeft de klant de juiste gegevens verstrekt? Is er sprake van fraude? In het geval dat het krediet niet verantwoord is; hebben wij een andere oplossing of advies voor de klant?

Je werkt in een team en je vindt het fijn om gezamenlijke doelstellingen te realiseren. In het kleine team overleg je dagelijks omtrent operationele en procedurele werkzaamheden. En wij waarderen dat iedereen een eigen inbreng heeft. Jij kan wat van ons leren en wij van jou.

Kortom; wie helpt?

Stuur je cv met motivatie naar I-finance.nl B.V., Postbus 1079, 2260 BB, Leidschendam of mail naar info@i-finance.nl
Mocht je meer willen weten over deze functie, dan kun je gerust met ons bellen! Vinden we ook leuk. tel: 070 – 452 54 70.

Actueel

Categorieën

Pagina’s