Wij zijn onderweg om het verantwoorde huishoudboekje voor iedere Nederlander te worden. Door middel van mensen bewuster te maken van hun kosten, uitgaven en kredietwaardigheid. Jij zorgt hierin samen met jouw collega’s voor een optimaal debiteurenbeheer.

I-Finance gelooft in verantwoorde verplichtingen aangaan. Lenen doen we tenslotte allemaal, maar bij I-Finance doe je het verstandig. Jij hebt als voornaamste taak mensen te helpen met het organiseren van deze verplichtingen zodat ze worden na geleefd en dat jij ze helpt waar nodig. Dat is in onze ogen een verantwoord huishoudboekje erop nahouden en daarmee voegt I-Finance waarde toe. Jij bent daarin een belangrijk onderdeel.

Wie ben jij?

Jezelf. Echt, waar! Dat vinden we toch het belangrijkste. Wij zijn een team met allerlei achtergronden en dat jij jezelf kan zijn maakt ons trots.
Je doet wat je zegt en zegt wat je doet, je bent er niet vies van om een extra meter af te leggen.
Je hebt oog voor wat je achter de komma doet. Maar je kunt je ook goed inleven in een ander.
Ook ben je gewend bent om zelfstandig te werken in een klein en snelgroeiend bedrijf.

Jouw werk

Je helpt ons wanneer je met onze klanten meedenkt en daarin probeert de best mogelijke oplossing te bieden voor beide partijen. Het huishoudboekje moet kloppend zijn. Dat geeft rust en daarmee kunnen onze klanten met een gerust hart bij ons terecht.

Je werkt in een team en je vindt het fijn om gezamenlijke doelstellingen te realiseren. In het kleine team overleg je dagelijks omtrent operationele en procedurele werkzaamheden. Wij waarderen dat iedereen een eigen inbreng heeft. Jij kan wat van ons leren en wij van jou.

Kortom; wie helpt?

Stuur je cv met motivatie naar I-finance.nl B.V., Postbus 1079, 2260 BB, Leidschendam of mail naar info@i-finance.nl
Mocht je meer willen weten over deze functie, dan kun je gerust met ons bellen! Vinden we ook leuk. tel: 070 – 452 54 00.

Actueel

Categorieën

Pagina’s