Laatste nieuws en blogberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuws en weblogberichten van I-Finance.

Onze berichten hebben met de financiële dienstverlening markt te maken, maar ook met onze organisatie en werkwijze.
Indien u vragen heeft over de inhoud van de blogberichten, neem gerust contact op met onze helpdesk.

 • I-Finance blog

  Betalingsproblemen en een lopende lening, wat te doen?

  Heeft u een financiële tegenvaller gehad en heeft u hulp nodig om meer grip te krijgen op uw financiële situatie? Twijfel niet om contact met ons op te nemen over uw lopende lening. Wij kijken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Lees verder.

 • Krediet oversluiten

  Wilt u ons krediet oversluiten? Wij kunnen u helpen.

  Heeft u een krediet bij ons lopen, maar wilt u meer lenen? De kans dat u voor een lager rentepercentage het krediet kunt oversluiten en het krediet kunt vergroten is groot. Hier hebben wij dan ook begrip voor, en wij kunnen u hier zelfs mee helpen. Lees verder.

 • Onacceptabel hoge betalingsachterstanden bij webwinkels

  Het aantal mensen dat op de pof koopt en een betalingsachterstand heeft, is volgens minister Hoekstra (Financiën) ’onacceptabel hoog’. Het kabinet heeft thuiswinkelbedrijven daarom in het vizier. Lees verder.

 • Groeiambities voor I-Finance en I-Factoring

  NIBC ondersteunt I-Factoring en I-Finance in hun missie om MKB-bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en consumenten te voorzien van een veilige en betrouwbare financiering. Een op maat gemaakte financieringsoplossing heeft de weg vrijgemaakt voor de twee specialisten om hun groei te versnellen. Lees verder.