Financieringsoplossing I-Finance en I-Factoring

NIBC ondersteunt I-Factoring en I-Finance in hun missie om MKB-bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en consumenten te voorzien van een veilige en betrouwbare financiering. Een op maat gemaakte financieringsoplossing heeft de weg vrijgemaakt voor de twee specialisten om hun groei te versnellen.

“We blijven nu in staat om op een transparante en verantwoorde manier consumentenkredieten te verstrekken”, zegt Richard Verheij, directeur van I-Finance. “De NIBC-oplossing stelt ons in staat om elk verzoek dat we ontvangen serieus in overweging te nemen”, vult Albert Kluijver, directeur van I-Factoring, aan.

I-Finance en I-Factoring bedienen zowel MKB-bedrijven als consumenten zo efficiënt mogelijk om de kosten laag te houden. Dit kan onder andere door zelf-ontwikkelde technologie. I-Factoring neemt het debiteurenrisico en de administratie van hun klanten over, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit en kosten kunnen besparen wanneer een factuur voor een langere periode onbetaald blijft.

I-Finance en zustermaatschappij EDR Works bieden aanvullende diensten – zij bieden consumenten de mogelijkheid om in termijnen te betalen of de betaling van een product of dienst te financieren. I-Finance onderscheidt zich met een eigen MyCreditscore.nl platform, waar onboarding snel, eenvoudig en volledig online is.

Originele bericht van NIBC

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s