I-Factoring

Financieringsoplossing I-Finance en I-Factoring

NIBC ondersteunt I-Factoring en I-Finance in hun missie om MKB-bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken en consumenten te voorzien van een veilige en betrouwbare financiering. Een op maat gemaakte financieringsoplossing heeft de weg vrijgemaakt voor de twee specialisten om hun groei te versnellen.

“We blijven nu in staat om op een transparante en verantwoorde manier consumentenkredieten te verstrekken”, zegt Richard Verheij, directeur van I-Finance. “De NIBC-oplossing stelt ons in staat om elk verzoek dat we ontvangen serieus in overweging te nemen”, vult Albert Kluijver, directeur van I-Factoring, aan.

I-Finance en I-Factoring bedienen zowel MKB-bedrijven als consumenten zo efficiënt mogelijk om de kosten laag te houden. Dit kan onder andere door zelf-ontwikkelde technologie.

I-Factoring: Gespecialiseerde dienstverlening voor ZZP en MKB

I-Factoring neemt het debiteurenrisico en de administratie van hun klanten over, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit en kosten kunnen besparen wanneer een factuur voor een langere periode onbetaald blijft.

Met name de ZZP en MKB sector maakt dankbaar gebruik van I-Factoring. Deze bedrijven kunnen vaak moeilijk toegang krijgen tot de rest van de financiële sector om zo een verbeterde cashflow te realiseren. I-Factoring is juist gespecialiseerd in de ZZP en MKB sector en maakt het   voor die bedrijven dus wel mogelijk om de liquiditeit te verbeteren.

I-Finance: Mogelijkheden voor iedereen

I-Finance en zustermaatschappij EDR Works bieden aanvullende diensten – zij bieden consumenten de mogelijkheid om in termijnen te betalen of de betaling van een product of dienst te financieren.

I-Finance onderscheidt zich met een eigen MyCreditscore.nl platform, waar onboarding snel, eenvoudig en volledig online is. Met behulp van de kredietacceptatie tool MyCreditscore kan I-Finance kleine persoonlijke leningen verstrekken. I-Finance gelooft in verantwoorde keuzes en draagt zorg om de klant te helpen bij het maken van verstandige financiële beslissingen.

Over NIBC

NIBC is een ondernemende bank die haar klanten bijstaat op de voor hen meest beslissende financiële momenten. NIBC bedient ruim 600 middelgrote ondernemingen en ruim 400.000 retail klanten met klantgerichte producten en diensten. NIBC biedt advies en financieringen  voor ondernemers in specifieke sectoren en subsectoren die zij door en door kennen.

Door de samenwerking met NIBC kunnen I-Factoring en I-Finance hun groei versnellen terwijl ze hun klanten voorzien van een veilige en betrouwbare, maar vooral ook verantwoorde financiering.

Bekijk hier het originele bericht van NIBC.

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s