kredietfraude p-finance

Waarschuwing: kredietfraude!

Nep website gebruikt onze gegevens

Beste klant, wij hebben de afgelopen dagen meldingen ontvangen over een website welke zich voordoet als een onderdeel van onze organisatie.

Deze website toont het postadres, het KVK-nummer en het AFM- vergunning nummer van I-Finance.nl B.V. Buiten het gebruik van de gegevens zijn er ook verschillende kenmerken van onze website gebruikt. Hierbij willen wij u dan ook nadrukkelijk waarschuwen om de onderstaande website niet te gebruiken!

www.p-finance.nl

Wij hebben ondertussen verschillende maatregelen genomen om deze website offline te halen, de verwerking hiervan kan echter even op zich laten wachten.

Hoe voorkom ik fraude?

Controleer bij het aangaan van een lening altijd of de desbetreffende aanbieder een vergunning heeft. Dit kunt u eenvoudig doen door de website van de AFM te raadplegen.

Ook kunt u de aangeboden rentetarieven controleren en deze vergelijken met de gangbare rentetarieven van andere partijen.
 
Tot slot is het verstandig om de website te controleren op een aantal punten zoals gebrekkig Nederlands. Ontbreken de algemene voorwaarden en/of de privacy statement? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een fraudeur.
 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent in contact gekomen met deze of een vergelijkbare website?
Neem dan contact met ons op!
U kunt ons bellen op: 070 – 4525470 of stuur ons een e-mail via: info@i-finance.nl.

Indien gewenst kunt u een melding indienen bij de AFM.

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s