FAQ - Veelgestelde vragen

Bij ons kunt u uw lening boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze helpdesk, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat de betaling in één keer goed verwerkt wordt.

U komt niet in aanmerking voor een lening wanneer u een actuele, geregistreerde achterstand heeft bij het BKR. 
Het risico dat u bij het afsluiten van een nieuwe lening verder in de problemen komt is te groot.
Wij adviseren u om de actuele achterstand te herstellen. Wanneer uw achterstand hersteld is, dient u rekening te houden met een periode van minimaal één jaar voordat u opnieuw in aanmerking komt voor een lening.

Indien u in bezit bent van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, komt u in aanmerking voor een lening. U komt ook in aanmerking voor een lening als u in bezit bent van een Nederlands rijbewijs.

Indien uw inkomenssituatie is veranderd en u wenst een betalingsregeling te treffen, kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk zal met u mee kijken naar een gepaste oplossing.

Indien u een achterstand heeft en deze niet binnen de gestelde termijn terug kunt betalen, verzoeken en adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u mee naar een gepaste oplossing zoals bijvoorbeeld een betalingsregeling. Hierdoor voorkomt u een negatieve BKR-registratie en onnodige kosten.

Indien u recentelijk bent verhuisd of uw gezinssituatie is op een andere manier veranderd, doordat u bijvoorbeeld gescheiden of gehuwd bent, stellen wij het op prijs als u ons hierover informeert. U kunt ons hierover informeren via e-mail: debiteurenbeheer@i-finance.nl.

Indien u informatie wenst te ontvangen over uw lening(en), zoals het openstaande bedrag of het betaalde bedrag, kunt u per e-mail een verzoek indienen bij onze afdeling debiteurenbeheer: debiteurenbeheer@i-finance.nl.

U kunt uitsluitend een lening aanvragen bij I-Finance wanneer u voldoet aan onze leeftijdsvoorwaarden. Wij verstrekken kredieten aan personen tussen de 21 en 63 jaar oud.

Actueel

Categorieën

Pagina’s