Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie boetevrij vervroegd aflossen?

Bij ons kunt u uw lening boetevrij, vervroegd aflossen. Neem in dit geval contact op met onze helpdesk, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat de betaling in één keer goed verwerkt wordt.

Kan ik bij jullie geld lenen met een achterstandscodering?

U komt niet in aanmerking voor een lening wanneer u een actuele, geregistreerde achterstand heeft bij het BKR. 
Het risico dat u bij het afsluiten van een nieuwe lening verder in de problemen komt is te groot.
Wij adviseren u om de actuele achterstand te herstellen. Wanneer uw achterstand hersteld is, dient u rekening te houden met een periode van minimaal één jaar voordat u opnieuw in aanmerking komt voor een lening.

Ik heb een verblijfsvergunning, kan ik bij jullie lenen?

Indien u in bezit bent van een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd, komt u in aanmerking voor een lening. U komt ook in aanmerking voor een lening als u in bezit bent van een Nederlands rijbewijs.

Ik heb een financiële verandering, kan ik een betalingsregeling treffen?

Indien uw inkomenssituatie is veranderd en u wenst een betalingsregeling te treffen, kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk zal met u mee kijken naar een gepaste oplossing.

Ik heb een achterstand, ik wil deze graag herstellen, wat moet ik doen?

Indien u een achterstand heeft en deze niet binnen de gestelde termijn terug kunt betalen, verzoeken en adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u mee naar een gepaste oplossing zoals bijvoorbeeld een betalingsregeling. Hierdoor voorkomt u een negatieve BKR-registratie en onnodige kosten.

Ik ben verhuisd / gescheiden / getrouwd, wat moet ik aan jullie doorgeven?

Indien u recentelijk bent verhuisd of uw gezinssituatie is op een andere manier veranderd, doordat u bijvoorbeeld gescheiden of gehuwd bent, stellen wij het op prijs als u ons hierover informeert. U kunt ons hierover informeren via e-mail: debiteurenbeheer@i-finance.nl.

Wat is het openstaande bedrag van mijn lening?

Indien u informatie wenst te ontvangen over uw lening(en), zoals het openstaande bedrag of het betaalde bedrag, kunt u per e-mail een verzoek indienen bij onze afdeling debiteurenbeheer: debiteurenbeheer@i-finance.nl.

Met welke leeftijd kom ik in aanmerking voor een lening?

U kunt uitsluitend een lening aanvragen bij I-Finance wanneer u voldoet aan onze leeftijdsvoorwaarden. Wij verstrekken kredieten aan personen tussen de 21 en 63 jaar oud.

Actueel

Categorieën

Pagina’s