Krediet oversluiten

Wilt u uw krediet oversluiten? Wij kunnen u helpen.

  • Posted on
  • Posted in I-Finance

Heeft u een krediet bij ons lopen, maar wilt u meer lenen? De kans dat u voor een lager rentepercentage het krediet kunt oversluiten en het krediet kunt vergroten is groot. Hier hebben wij dan ook begrip voor, en wij kunnen u hier zelfs mee helpen.

Wij streven ernaar om u, als onze klant, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij verstrekken dan ook uitsluitend kredieten welke in uw financiële situatie passen en daarmee dus ook verantwoord zijn.

Uw financiële situatie kan natuurlijk veranderen, zo kan het zijn dat u uw woning verder wilt verbouwen of u heeft besloten een nieuwe studie te starten en u heeft hiervoor boeken en/of een nieuwe computer nodig.

Het kan zijn dat wij niet langer de beste match voor u zijn, omdat u bijvoorbeeld een hoger bedrag wilt lenen en/of meerdere kredieten wilt samenvoegen. Dit is uiteraard geen probleem, wij kijken dan ook graag met u mee naar de meest gunstige en verantwoorde financiering, ook als u dit een financiering is bij een andere kredietverstrekker.

Wij kunnen voor u het te oversluiten krediet bemiddelen, wij vergelijken dan verschillende aanbieders en wij adviseren u de voordeligste, maar ook de meest verantwoorde mogelijkheid.

Neem gerust contact op met onze helpdesk, u kunt ons een e-mail versturen naar info@i-finance.nl of telefonisch contact opnemen via 070 – 452 54 70.

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s