MyCreditscore I-Finance
  • Verantwoord
  • Eenvoudig
  • Transparant
  • Verantwoord
  • Eenvoudig
  • Transparant

I-Finance maakt gebruik van een volledig geautomatiseerde kredietacceptatietool; MyCreditscore

MyCreditscore is een platform waarbij kredietwaardigheid op een eerlijke en betrouwbare manier wordt getoetst. In de wereld waarin verantwoorde keuzes en beslissingen ingrijpende gevolgen hebben, zijn wij ervoor om een duidelijk en oprecht beeld te schetsen van de leen-en lease capaciteit

Vandaar dat u bij MyCreditscore inzicht krijgt in de kredietberekening, uw financiële gegevens en wat uw maximale leencapaciteit is. Met de kredietacceptatietool worden de exacte kosten van uw gewenste persoonlijke lening berekent. Op deze manier worden vervelende verassingen voorkomen en weet u precies wat u betaalt voor het aangaan van een persoonlijke lening

Online uw maximale leenbedrag berekenen

U kunt via MyCreditscore gemakkelijk online uw kredietrapport aanvragen. Voor de MyCreditscore worden er drie databanken geraadpleegd en wordt er een inkomsten- lasten berekening gemaakt op basis van de ingevulde gegevens. Aan de hand van uw persoonlijke kredietrapport weet u precies hoeveel u verantwoord kan lenen.

Via MyCreditscore kunt u in een beveiligde omgeving, meerdere producten of diensten aanvragen:

Online geld lenen

Met MyCreditscore kunt u uw aanvraag volledig online afronden in een beveiligde omgeving. Als u stopt, kunt u later inloggen en de aanvraag afmaken.

In termijnen betalen

Via MyCreditscore kunt u op basis van uw kredietbeoordeling bij één van onze partners diensten of producten afnemen en in termijnen afbetalen.

Persoonlijk kredietrapport

Nieuwsgierig geworden naar uw kredietwaardigheid voor het aanvragen van een lening of wilt u weten wat u per maand aan private lease kunt besteden?

Actueel

Categorieën

Pagina’s