MyCreditscore I-Finance
I-Finance maakt gebruik van de online kredietacceptatietool; MyCreditscore. Het aanvraagproces van uw lening bij I-Finance verloopt dan ook via de website van MyCreditscore. Door gebruik te maken van MyCreditsocre wordt het beoordelingsproces van kredietaanvragen  sneller en efficiënter. Dit zorgt ervoor dat I-Finance kleine persoonlijke leningen (vanaf € 500,-) kan verstrekken. MyCreditscore is niet alleen sneller en efficiënter, maar ook uitgebreider. Er wordt op basis van uw gegevens een inkomsten- en lasten toets uitgevoerd en uw geregistreerde betaalgedrag wordt bij verschillende databanken getoetst. Het resultaat van deze toetsingen wordt door middel van een kredietrapport (uw MyCreditscore) aan u getoont.

Online geld lenen

Met MyCreditscore kunt u uw aanvraag bij I-Finance volledig online afronden in een beveiligde omgeving. U weet diréct of u verantwoord kan lenen.
> Nu aanvragen

Persoonlijk kredietrapport

Ontvang een kredietrapport met uw geregistreerde betaalgedrag en uw persoonlijke MyCreditscore. Een MyCreditscore kredietrapport kost eenmalig € 14,95.
> nu aanvragen

Actueel

Categorieën

Pagina’s