samenwerking Vastgoedpro en MyCreditscore

Samenwerking Vastgoedpro en MyCreditscore

Wij zijn trots om te vermelden dat MyCreditscore en Vastgoedpro een samenwerking zijn aangegaan m.b.t. het accepteren van potentiële huurders en kopers van huizen.

Beoordelen van kopers en huurders

MyCreditscore is de nieuwe partner van Vastgoedpro bij het beoordelen en accepteren van kandidaten.  Het beoordelen van potentiële kopers en huurders neemt erg veel tijd in beslag. Daarnaast dienen makelaars zich aan steeds strengere wet- en regelgeving te houden.
MyCreditscore kredietrapport

Zo zijn ze verplicht de identiteit van de klanten te verifiëren, de (huur)capaciteit vast te stellen en zijn de makelaars ook verplicht om de PEP en sanctielijsten te raadplegen. Kortom een erg intensief traject met veel verantwoordelijkheden. MyCreditscore neemt dit tijdrovende traject voor veel makelaars uit handen.

Maximale besteding berekenen

Makelaars kunnen MyCreditscore ook tijdens het verkooptraject gebruiken. Heeft een makelaar te maken met tientallen geïnteresseerden voor één woning? Met behulp van MyCreditscore is het mogelijk om vooraf te weten hoeveel een klant aan een koopwoning kan besteden, waardoor onverwachte vervelende verassingen voorkomen worden.

Door gebruik te maken van MyCreditscore kan de makelaar zich richten op hetgeen dat echt belangrijk is, namelijk het verhuren en verkopen van woningen.

Hoe werkt het?

Een MyCrediscore aanvragen doet de kandidaat binnen enkele minuten:

1. De makelaar verwijst de kandidaat door naar: www.mycreditscore.nl/wonen/

2. De kandidaat start de aanvraag en levert de benodigde gegevens en documenten aan;

3. De kandidaat betaalt € 14,95 voor het MyCreditscore kredietrapport;

4. De kandidaat deelt het MyCreditscore kredietrapport eenvoudig door het mailadres van de makelaar in te voeren;

5. De acceptatieafdeling verifieert de gegevens en deelt het geverifieerde kredietrapport met de makelaar en de kandidaat.

Kosten

Samenwerken met MyCreditscore is eenvoudig. De makelaar hoeft geen ingewikkelde contracten af te sluiten en er zijn voor de makelaar geen kosten verbonden aan het gebruik van MyCreditscore.

MyCreditscore vraagt de kandidaat om een éénmalige betaling. De kosten voor de toetsingen en de verificatie bedragen € 14,95.

Meer informatie

Benieuwd naar MyCreditscore? Bezoek dan de website www.mycreditscore.nl/wonen of neem contact op met MyCreditstore via:

070 - 452 54 60

dduijn@i-finance.nl

SHARE
BACK TO TOP

Categorieën