600 ,-

Persoonlijke lening

600 euro lenen bij I-Finance...

600 euro lenen bij I-Finance...

Wilt u 600 euro lenen? Bij I-Finance kunt u een persoonlijke lening aanvragen vanaf 500 euro tot en met 10.000 euro.

Op onze homepagina kunt u een reken-tool vinden, waar u precies kunt berekenen hoeveel u lening gaat kosten.

Een persoonlijke lening (ofwel: aflopend krediet) is een leningsvorm waarbij u vooraf het kredietbedrag en de looptijd afspreekt. De rente staat vast gedurende de, door u gekozen, looptijd. 

Wij maken gebruik van de kredietacceptatie-tool; MyCreditscore. Als u leent bij I-Finance, gaat het aanvraagproces via MyCreditscore.

Doorlopend krediet

Wij verstrekken géén doorlopende kredieten, wij verstrekken alleen leningen wanneer wij dit verantwoord vinden. Bij doorlopende kredieten kan er flexibel worden opgenomen en staat de rente niet vast. Wij vinden dat deze vorm van krediet vooral gunstig is voor de kredietverstrekker, maar niet voor de klant.

Over I-Finance

I-Finance gelooft in verantwoorde keuzes en wij dragen zorg om u te helpen bij het maken van verstandige financiële beslissingen. I-Finance helpt u door de investeringen in uzelf te financieren, denk bijvoorbeeld aan een lening voor uw studie of een verbouwing. Let u hierbij ook op dat u niet meer en niet langer leent dan u nodig is, zo kunt u enorm besparen in de uiteindelijke kosten. Wij geloven dat lenen met het juiste doel en met de juiste instelling, verantwoord is en uiteindelijk ook uw vooruitgang kan versnellen.

Kopen op afbetaling

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u prettiger is om bepaalde investeringen in termijnen te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe telefoon of een meubelstuk. Speciaal hiervoor hebben wij een zeer transparant financieringsproduct in de markt gezet tegen aantrekkelijke tarieven. Zo kunt u via onze betrouwbare partners meubels of een mobiele telefoon kopen op afbetaling.

[table id=1 /]

Wij laten u graag zien wat u betaalt voor het aangaan van een financiering. Deze tabel geeft u hier een indicatie van. Als u een persoonlijke lening aanvraagt, krijgt u van ons de precontractuele informatie (het ESIC) en een concept overeenkomst waarin u ook de specifieke, voor uw aanvraag geldende kosten terug kunt vinden.

BACK TO TOP

Categorieën