Onze zorgplicht

I-Finance.nl heeft een kredietbeleid dat in grote lijnen inhoudt dat wij verantwoord geld uitlenen. In de praktijk betekent dit dat wij alleen krediet beschikbaar stellen wanneer u dit ook, zonder problemen, kunt terugbetalen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Banken en raadplegen eveneens registers waar kredieten en handelskredieten worden geregistreerd.

 • BKR Bureau Krediet Registratie

  Voor kredietbedragen boven de €250 raadplegen wij het BKR en boven de €500 krediet registeren wij ook uw lening. Wanneer u wilt weten hoe u daar geregistreerd staat kunt u uw eigen bank raadplegen en uw gegevens opvragen.

  Bezoek de website van het BKR voor meer informatie.

 • AFM Vergunning

  I-Finance.nl staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en is ingeschreven onder registratienummer: 12039912.

  Bezoek de website van de AFM voor meer informatie.

 • KiFiD

  I-Finance is aangesloten bij het financiële klachteninstituut KiFiD, een initiatief van brancheorganisaties in de financiële dienstverlening. KiFiD is gespecialiseerd in het bemiddelen in geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Banken, verzekeraars, pensioenfondsen, intermediairs of andere financiële dienstverleners zijn wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een financieel klachteninstituut.

  Bezoek de website van het KiFiD voor meer informatie.