Prive Financial Lease I-Finance

Nieuw! Privé Financial Lease

Vanaf nu bieden wij Financial Lease aan voor consumenten. Wij zijn van mening dat Financial Lease de meest transparante en verantwoorde vorm van leasen is. 

Financial Lease is een leasevorm waarbij u direct eigenaar van het voertuig wordt. Financial Lease kan zowel zakelijk worden afgesloten als privé. De leasemaatschappij fungeert bij Financial Lease als een financieringsmaatschappij. Omdat u bij Financial Lease de auto koopt en niet “huurt” zoals bij Private en Operational Lease, is Financial Lease voordeliger.

Volledig transparant

Bij Financial Lease kunt u zelf de looptijd en hoogte van het contract bepalen. U weet precies hoeveel rente en aflossing u betaalt en zelfs hoeveel de financieringsmaatschappij er uiteindelijk aan verdient.

Voertuig is uw eigendom

U bent vrij om de auto vroegtijdig te verkopen, uiteraard lost u dan wel direct het restbedrag van uw financiering in. Ook in het omgaan met onderhoud heeft u vrijheid. Bij nieuwe een nieuwe auto zullen de kosten voor onderhoud relatief laag en goed voorspelbaar zijn.

Financial Lease I-Finance

Bereken de kosten van uw auto!

I-Finance biedt u de mogelijkheid om de kosten te berekenen voor uw Financial Lease auto. Bent u geïnteresseerd? Doe een vrijblijvende aanvraag!

SHARE

Actueel

Categorieën

Pagina’s