Partners voor financieel advies

Vanaf 1 januari 2013 mogen tussenpersonen in de financiële dienstverlening geen commissie meer ontvangen voor het adviseren en/of bemiddelen van complexe financiële producten. Bijna alle consumenten (en waarschijnlijk u ook) hebben echter wel hulp nodig bij het afsluiten van een hypotheek of ander complex financieel product. Deze hulp heeft altijd al geld gekost, echter betaalde u dit tot 1 januari 2013 meestal ongemerkt in de vorm van provisie die door de aanbieder van het product aan uw adviseur werd betaald.

Adviesfacturen in termijnen betalen

Omdat wij ons kunnen voorstellen dat het voor u prettiger is de nota van de financieel adviseur in termijnen te betalen, hebben wij hiervoor een speciaal en zeer transparant financieringsproduct in de markt gezet tegen aantrekkelijke tarieven.

Partners en beschikbare diensten

In het overzicht hieronder vindt u enkele partners van ons die hun diensten aan u kunnen aanbieden en waarbij u gebruik kunt maken van het door ons ontwikkelde financieringsproduct.

 • Lifetime.nu

  De bij Lifetime.nu aangesloten financieel advieskantoren komen bij u aan huis voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoge eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid.

  Adres

  Molenstraat 5a
  5581 JT Waalre
  www.lifetime.nu

  Diensten

  Hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten

  VRAAG DIRECT AAN
 • DFD

  DFD is een landelijk werkende groep bedrijven gespecialiseerd in verzekeren, hypotheken en sparen. DFD is uniek wat haar financiële maatwerkoplossingen voor overheidspersoneel betreft. Door haar werkwijze permanent te optimaliseren, blijft DFD ook in de toekomst de beste partner voor de klant.

  Adres

  Parallelweg Oost 27
  5555 XA Valkenburg
  www.dfd.nl

  Diensten

  Hypotheken, verzekeringen en sparen

  VRAAG DIRECT AAN
 • Vitis Advies

  Het best mogelijke advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Dit tegen de laagst mogelijke kosten voor particulieren en ondernemers. Dat is voor Vitis Advies en de mensen die er werken het uiteindelijke doel.

  Adres

  Gildeweg 12
  2632 BA Nootdorp
  www.vitisadvies.nl

  Diensten

  Hypotheken, verzekeringen, pensioenen en kredieten

  VRAAG DIRECT AAN
 • Anders Advies

  Anders Financieel Advies

  Financieel tussenpersoon uit Zuid-Holland. Ander-S staat voor dingen anders doen! Bieden alle type verzekeringen aan en kennen hypotheekadvies als belangrijkste specialisme.

  Adres

  Prinses Mariannelaan 87a
  2275 BB Voorburg
  www.ander-s.nl

  Diensten

  Hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer

  VRAAG DIRECT AAN